Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 08 augustus 2017, 19:52

Aanleg rotonde Nieuwe Nijeveenseweg

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:47 uur

MEPPEL – Maandag 28 augustus wordt gestart met de aanleg van een rotonde in de Nieuwe Nijeveenseweg. Hierdoor is het verkeer van en naar Nijeveen tijdelijk gestremd.

 

Ook de toegang tot Nieuwveense Landen via de Omslag is tijdelijk buiten gebruik. Voor het autoverkeer wordt een omleidingsroute ingesteld. Fietsers kunnen via Zetsel en de Bremenbergweg Meppel bereiken en via de watertoren en de Nijeveenseweg naar Nijeveen en vice versa.

 

Omleiding

Autoverkeer vanaf Nijeveen richting Meppel wordt via de Matenweg en de Nieuwedijk naar de N375 omgeleid richting Meppel en vice versa. De omleiding wordt aangegeven met borden. De afzetting start op maandagmorgen 28 augustus om 06.00 en duurt tot en met week 40, vrijdag 6 oktober 18.00 uur.

 

Verhogen verkeersveiligheid

De rotonde wordt aangelegd voor het verhogen van de verkeersveiligheid ter hoogte van Nieuwveense Landen. Tevens komt er een fietsverbinding tussen de nieuwe wijk en de Nijeveenseweg.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.