Logo 112Meppel

Redactie lokaal 0 reactie(s) di 20 februari 2018, 20:15

Anita Vergouwe interim gemeentesecretaris Meppel

Laatst bijgewerkt: maandag 20 jun 2022 om 07:58 uur

MEPPEL – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Meppel heeft mevrouw A. (Anita) Vergouwe per 5 maart 2018 benoemd tot interim gemeentesecretaris/algemeen directeur. Dit in verband met het vertrek van de huidige gemeentesecretaris per 1 maart 2018 naar de gemeente Westerkwartier.

 

Mevrouw Vergouwe fungeert als eerste adviseur van het college. Daarnaast ligt er de uitdaging om als algemeen directeur de doorontwikkeling van de organisatie verder te versterken.

 

Anita Vergouwe (1968) heeft meer dan 20 jaar ervaring als eindverantwoordelijke bij gemeenten. Zij combineert resultaatgerichtheid met een mensgerichte en enthousiasmerende management stijl. Door haar jarenlange ervaring als gemeentesecretaris bij o.a. de gemeenten Gorinchem en Zederik heeft zij een goede antenne voor bestuurlijke vraagstukken.

 

Het college van burgemeester en wethouders is verheugd over de komst van mevrouw Vergouwe en vertrouwt op een prettige en constructieve samenwerking.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.