Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) za 29 oktober 2016, 15:32

Automobilist zwaar gewond na botsing tegen boom

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:30 uur

MEPPEL – Een 21-jarige automobilist uit Meppel is in de nacht van vrijdag op zaterdag ernstig gewond geraakt toen hij met zijn auto op de Ceintuurbaan in zijn woonplaats van de weg raakte. De man kwam met zijn auto tegen een boom tot stilstand.

 

Voorbijgangers zagen het ongeluk gebeuren en verleenden eerste hulp. De hulpdiensten haalden het slachtoffer vervolgens uit zijn auto. Vervolgens werd de 21-jarige per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Zwolle. Verkeersspecialisten van de politie doen onderzoek naar de toedracht van dit ongeval. Van de bestuurder is bloed afgenomen. Onderzoek moet uitwijzen of de man mogelijk drugs en/of alcohol heeft gebruikt.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.