Logo 112Meppel

Redactie overig 0 reactie(s) vr 10 juni 2022, 21:39

Boeren met trekkers voor de woning van minister voor Natuur en Stikstof in Hierden

Laatst bijgewerkt: vrijdag 10 jun 2022 om 23:32 uur

HIERDEN – Op vrijdagavond 10 juni zijn een groot aantal boeren met trekkers naar Hierden, bij Harderwijk gekomen. Hier woont Christianne van der Wal-Zeggelink. Ze is Minister voor Natuur en Stikstof in het kabinet-Rutte.

De groep boze boeren heeft een tocht gemaakt vanuit Bathmen in Overijssel naar de woning van de minister. De boeren boden Van der Wal een symbolische ontslagbrief aan.

De minister is naar buiten gekomen en is in gesprek met de boeren. Meerdere agenten zijn uit voorzorg aanwezig. In de tuin van de woning werd een bord geplaatst door de boeren.

De groep van tientallen boeren zou na een kwartier weer zijn vertrokken. Geen van de aanwezigen wilde zeggen waar de groep boze boeren heen ging.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.