Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) di 17 januari 2017, 16:13

Brandweer haalt meerkoet van het ijs in Meppel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:30 uur

MEPPEL – Aan de Handelsweg in Meppel heeft de brandweer dinsdagmiddag een Meerkoet van het ijs gehaald. Het dier was gewond en zat midden op de gladde ijsvloer van de vijver.

 

Medewerkers van de dierenambulance waren ook ter plekke en hebben de vogel meegenomen voor verdere verzorging. Er werd zelfs een hoogwerker ingezet om het beestje te kunnen bereiken. Dat lukte ook niet. Vervolgens werd er water naar de Meerkoet gespoten zodat het in de handen van de aan de andere zijde van de vijver staande brandweermannen en medewerkers van de dierenambulance vloog.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.