Logo 112Meppel

Redactie lokaal 0 reactie(s) ma 27 maart 2023, 17:37

Controle industrieterrein Noord in Meppel

MEPPEL – Op donderdag 23 maart 2023 heeft de gemeente Meppel, samen met partners, een controle uitgevoerd op industrieterrein Noord. Er werd gecontroleerd op onder andere bouwregelgeving, brandveiligheid, personeelsomstandigheden, de naleving van vergunningen en de APV. Doel van de controle is het versterken van een veilig ondernemersklimaat in Meppel.

Tijdens de controle hebben medewerkers van de gemeente adviezen aan pandeigenaren gegeven om onder andere de (brand)veiligheid van het pand te bevorderen. De controleurs werden door de eigenaren goed ontvangen en het algemene beeld van de situatie op het bedrijventerrein is goed.

Ondermijning op bedrijventerreinen

Door de afgelegen ligging en goede toegangswegen lenen (delen van) bedrijventerreinen zich voor ondermijnende (illegale) activiteiten. Bijvoorbeeld het (faciliteren van) drugshandel, autodiefstal, illegaal gokken, witwassen, uitbuiting en illegale bewoning. Om het herkennen van ondermijning bij pandeigenaren op industrieterreinen te bevorderen ontving elk adres op het industrieterrein een bewustwordingsbrief. Ziet u zaken de volgens u niet kloppen? Meld dit dan bij de gemeente, wijkagent (via politie.nl) of via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.