Logo 112Meppel

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) di 21 december 2021, 17:14

Digitale nieuwjaarsbijeenkomst 4 januari 2022

Laatst bijgewerkt: dinsdag 17:14 uur
MEPPEL – Ook dit jaar organiseert de gemeente Meppel een digitale nieuwjaarsbijeenkomst om het jaar 2022 positief te starten.

We nodigen alle inwoners, verenigingen en ondernemers uit onze gemeente van harte uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst op 4 januari, 19.30 uur. Met ontvangst en speech door burgemeester Richard Korteland. Hij blikt samen met jou terug op het jaar 2021 en kijkt met jou vooruit naar de plannen voor 2022.

Tijdens de bijeenkomst kun je onder andere genieten van een voorstelling van Puppet international met de act ’Tom, Tom & Tom’ (gezelschap RavArt) en een spetterend optreden door Vanessa Thuyns.

De link om de digitale nieuwjaarsbijeenkomst bij te wonen, verschijnt op de website van de gemeente in de dagen voor de bijeenkomst.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.