Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) za 19 november 2016, 20:52

Drie keer met de Stadsbus Meppel = traktatie

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:46 uur

MEPPEL – Op dinsdag 15 november start de Sinterklaas en Kerstactie van de Stadsbus Meppel in samenwerking met de HEMA. Reizigers die drie keer met de Stadsbus Meppel reizen en de stempelkaart laten stempelen door de chauffeur, kunnen bij de HEMA in Meppel gratis een speculaasstaaf of een roomboter amandelstaaf ophalen.

 

Reizigers krijgen bij een rit met de Stadsbus een kaart met daarop de mogelijkheid stempels te sparen. De chauffeur geeft stempels af en stempelt de kaart tijdens iedere rit die de reizigers maken.

 

Na drie stempels is de kaart vol en kunnen reizigers de kaart inleveren bij de HEMA in Meppel. Reizigers ontvangen dan gratis een speculaasstaaf of roomboter amandelstaaf. Na drie ritjes met de Stadsbus Meppel hebben reizigers dus een heerlijke traktatie te pakken. Stadsbus Meppel en de HEMA hopen op een grote deelname.

De actie is ter promotie van de Stadsbus en op deze wijze wordt naar verwachting het gebruik van de Stadsbus Meppel gestimuleerd. De actie loopt tot zaterdag 24 december 2016.

 

Stadsbus Meppel is regulier stads- én doelgroepenvervoer

Sinds december 2015 rijdt de Stadsbus door Meppel. Een samenwerkingsinitiatief van gemeente Meppel, Connexxion, Reestmond, Leer Werk Centrum en Welzijn Mensenwerk. De stadsbus biedt voordelig en gebruiksvriendelijk gecombineerd stadsvervoer voor iedereen, inclusief Wmo-pashouders en leerlingen. Het is een pilot voor twee jaar, met de bedoeling dat Wmo-pashouders hiervan zoveel mogelijk gebruik maken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.