Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 28 december 2016, 1:00

Duizend mantelzorgers vragen waardering aan

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:46 uur

MEPPEL – Op dit moment zijn er in de gemeente Meppel duizend mantelzorgers die de mantelzorgwaardering 2016 hebben aangevraagd.

 

Wethouder Gert Stam: “Het is mooi dat zoveel mantelzorgers, die het heel gewoon vinden dat ze zorgen voor een ander, toch deze waardering aanvragen. En dat ze via de aanvraag geïnformeerd worden over het Mantelzorgplatform Meppel, dat ondersteuning kan bieden, mocht dat nodig zijn.”

 

De wethouder bezocht vorige week nog twee mantelzorgers in Meppel om persoonlijk de waardering uit te reiken en met hun in gesprek te gaan over hun situatie.

 

Mantelzorgers kunnen als waardering kiezen uit een divers aanbod van producten en activiteiten. Dit aanbod is tot stand gekomen in overleg met het Mantelzorgplatform Meppel. Een platform dat ervoor zorgt dat informatie en nieuws over mantelzorg op een centrale plek te vinden is en mantelzorgers op allerlei terreinen kan ondersteunen. De activiteiten, bijeenkomsten en trainingen van het Mantelzorgplatform zijn te vinden op de website www.mantelzorgplatformmeppel.nl

 

De mantelzorgwaardering 2016 kan nog aangevraagd worden tot en met 31 december 2016 via www.mantelzorgplatformmeppel.nl/mantelzorgwaardering of door een aanvraagformulier op te vragen via telefoonnummer 085-2731444 of op te halen bij het kantoor van Welzijn MensenWerk.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.