Logo 112Meppel

Redactie gemeentebericht 0 reactie(s) ma 15 mei 2017, 19:17

Extra glas- en textielbakken

Laatst bijgewerkt: vrijdag 22:45 uur

MEPPEL – We willen in Meppel met z’n allen naar minder restafval. U brengt uw restafval naar de ondergrondse container. Dat is beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee. De gemeente gaat daarom nog meer voorzieningen aanbrengen om afval te scheiden.

 

In het restafval zitten nog veel soorten afval die gescheiden kunnen worden, onder andere glas en textiel. Om het u gemakkelijker te maken deze afvalstromen te scheiden, gaat de gemeente extra glas- en textielbakken plaatsen. Onlangs zijn al bakken geplaatst bij de carpoolplaats aan de Nijeveenseweg.

 

Extra glas- & textielbakken in uw omgeving?

U kunt de gemeente een tip doorgeven via [email protected]. Een advies: overleg vooraf met uw buren over uw tip, want het is natuurlijk beter als de buurt het hierover eens is.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.