Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) zo 27 november 2016, 21:11

Fotowedstrijd Meppelvoorelkaar.nl

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:46 uur

MEPPEL – In aanloop naar de lancering van Meppelvoorelkaar.nl op woensdag 7 december 2016 organiseert de werkgroep Meppelvoorelkaar een fotowedstrijd. 

Inwoners van de gemeente Meppel wordt gevraagd om aan te geven waar het bord Meppelvoorelkaar staat en maken kans op het winnen van een fotoshoot. De foto’s zijn te vinden op de Facebookpagina van Meppelvoorelkaar en in de Nieuwe Meppeler van dinsdag 22 november 2016.

 

Antwoorden insturen kan door het invullen van het antwoordstrookje in de Nieuwe Meppeler of het formulier op de website van Welzijn Mensenwerk: www.welzijnmw.nl/fotowedstrijd. Deelnemen kan tot zaterdag 3 december 2016.

 

Meppelvoorelkaar  

Meppelvoorelkaar.nl is het nieuwe online platform voor burenhulp en vrijwilligerswerk in Meppel: dé plek voor vrijwillige inzet, klusjes en ontmoeting! Een initiatief van de wijkplatforms in Meppel, dat in opdracht van de gemeente Meppel wordt uitgewerkt door Welzijn MensenWerk. Het is een platform vóór en dóór Meppelers, dat op dit moment in ontwikkeling is. Projectleider Lianne Dolstra, sociaal werker bij Welzijn Mensenwerk: “Samen met de wijkplatforms en inwoners van de gemeente Meppel geven we invulling aan deze online marktplaats voor vrijwillige inzet. We zijn op dit moment nog volop bezig om het platform ‘op maat te maken’ voor Meppel en te vullen met thema’s en categorieën passend bij de gemeente. Ook de huidige vrijwilligersvacaturebank van Welzijn MensenWerk nemen we op in het platform”. Voor de opzet van Meppel voor elkaar sluit Meppel aan bij NLvoorelkaar.

 

Vinden en helpen

Op Meppelvoorelkaar kunnen inwoners elkaar vinden en helpen. Inwoners met een hulpvraag kunnen zich melden op het platform. Dat geldt ook voor inwoners die iets willen doen voor een ander. Dat kan eenmalig zijn, maar ook wekelijks. Op basis van de hulpvragen en het aanbod van inwoners die hulp willen bieden wordt een zogeheten match gemaakt. Vervolgens komen de hulpvrager en aanbieder van hulp met elkaar in contact om afspraken te maken. Om een indruk te krijgen van Meppelvoorelkaar kunnen inwoners alvast een kijkje nemen op de site NLvoorelkaar. Meer informatie over Meppelvoorelkaar is te vinden op de Facebookpagina. Vragen kunnen gemaild worden naar [email protected]

 

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.