Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 28 december 2017, 17:37

Gemeente sluit nieuw contract hulpmiddelen

Laatst bijgewerkt: maandag 20 jun 2022 om 07:58 uur

MEPPEL – De gemeente is verantwoordelijk voor het leveren van rolstoelen, scootmobielen en andere hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen koopt de gemeente voor inwoners die zonder hulpmiddel niet meer kunnen mee doen aan het dagelijkse leven.

 

De afgelopen jaren was Meyra de leverancier. Samen met een klankbordgroep van adviesraden uit samenwerkende gemeenten is een aanbesteding uitgevoerd. Meyra kwam als beste uit deze aanbesteding. Het nieuwe contract start 1 januari 2018 en eindigt 31 maart 2021. De overeenkomst kan maximaal driemaal met één jaar verlengd worden.

 

Meyra blijft ook het onderhoud en de reparaties uitvoeren. Naast het leveren van hulpmiddelen aan gemeenten heeft Meyra ook een winkel voor particulieren in Hoogeveen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.