Logo 112Meppel

Gewonden bij ongeval op A28 bij Beilen, weg richting Hoogeveen dicht
Redactie ongeval 0 reactie(s) vr 15 juli 2022, 16:19

Dode en gewonde bij ongeval op A28 bij Beilen, weg richting Hoogeveen dicht

Laatst bijgewerkt: zaterdag 16 jul 2022 om 16:27 uur

BEILEN – Op de A28 bij Beilen zijn vanmiddag drie voertuigen op elkaar gebotst. Eén persoon is bij het ongeval om het leven gekomen. De andere persoon die gewond raakte, is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht. Volgens P2000 kwam de eerste melding om 15:07 uur binnen bij de hulpdiensten.

Het overleden slachtoffer betreft de bestuurder van een motor, het gaat om een 56-jarige man uit Amersfoort. Het andere slachtoffer betreft de bestuurder van een auto, een 55-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Er is een onderzoek gestart naar de toedracht.

Naast de politie en ambulance, is ook een traumahelikopter met aan boord een Mobiel Medisch Team opgeroepen.

Weg afgesloten

De weg is in de richting Hoogeveen afgesloten. Er is een file ontstaan van zo’n zeven kilometer, die ongeveer een uur vertraging oplevert, meldt de ANWB rond 16.00 uur. Het advies is om via Heerenveen om te rijden, via de A7 en de A32.

112 Beilen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Beilen lees je in onze categorie 112 Nieuws Beilen. Alle 112 alarmeringen uit Beilen kan je live volgen via 112 meldingen Beilen.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.