Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) ma 03 oktober 2016, 16:13

Gewonden bij verkeersongeval op A32

Laatst bijgewerkt: vrijdag 22:30 uur

MEPPEL – Bij een verkeersongeval op de A32 bij Meppel zijn zondagavond twee vrouwen uit Steenwijk gewond geraakt. De auto waarin zij zaten raakte van de weg nadat deze in botsing was gekomen met de auto van een 19-jarige man uit Uffelte.

 

De Uffelter haalde de 61-jarige automobiliste uit Steenwijk in en verloor vervolgens door onbekende oorzaak de controle over zijn voertuig. Door de daaropvolgende aanrijding raakten beide voertuigen van de weg. Enkele auto’s die vervolgens aan kwamen rijden raakten beschadigd door losgeraakte auto-onderdelen.

 

De automobiliste uit Steenwijk en haar 60-jarige passagier zijn met onbekende verwondingen naar een ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar het ongeval.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.