Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 06 maart 2018, 18:50

Gratis compost 17 maart

Laatst bijgewerkt: maandag 20 jun 2022 om 07:57 uur

MEPPEL – Inwoners van de gemeente Meppel kunnen op zaterdag 17 maart tussen 9.00 en 13.00 uur gratis compost ophalen bij de gemeentewerf aan de Eekhorstweg 16 in Meppel.

 

Meenemen

U kunt compost ophalen met een aanhangwagen. De gemeente schept dan met een shovel compost op uw wagen. Zorg zelf voor afdekking, anders loopt u kans op een bekeuring. U mag compost ook zelf scheppen in zakken, bakken of andere opbergmiddelen. Neem in dat geval zelf een schop mee.

 

Goed voor de tuin: natuurlijke balans

Met deze actie bedanken de gemeente Meppel en Attero de inwoners voor hun inspanning groente-, fruit- en tuinafval gescheiden aan te leveren. Attero maakt daar compost van. Een echt kringloopproduct, want organisch materiaal van de bodem komt weer terug in diezelfde bodem.Compost is perfect voor gebruik in de tuin. Deze natuurlijke bodemverbeteraar voedt de bodem en stimuleert de groei van bloemen en planten op een milieuvriendelijke wijze.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.