Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 26 juni 2017, 17:41

Informatiebijeenkomst Transformatiegebied Noordpoort

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:46 uur

MEPPEL – Woensdag 28 juni wordt om 19.30 uur in ZIZO, Steenwijkerstraatweg 10 Meppel, een informatiebijeenkomst voor bewoners van het transformatiegebied Noordpoort gehouden. U bent van harte welkom.

 

Het gebied tussen de watertoren en de binnenstad – het transformatiegebied Noordpoort – zal de komende jaren veranderen. In het gebied kunnen zich straks nieuwe bedrijven vestigen, woningen worden gebouwd en kan de openbare ruimte veranderen. Ook het verkeer – de noordelijke stadsentree – vraagt aanpassingen om de binnenstad en de bedrijventerreinen bereikbaar te houden.

 

Bestemmingsplan

De gemeente wil het gebied veranderen van zwaar bedrijventerrein in een gebied waar wonen, werken en recreëren mogelijk is. Daarvoor maakt de gemeente een nieuw bestemmingsplan. De gemeenteraad en burgemeester & wethouders hebben hiervoor dit voorjaar vertrekpunten en uitgangspunten vastgesteld.

 

Samenspraak

Daarmee kan nu samen met inwoners, bedrijven en organisaties een bestemmingsplan worden opgesteld. Inwoners kunnen zich tijdens de bijeenkomst aanmelden voor een klankbordgroep om mee te praten over de plannen en de werkwijze. Zie ook meppel.nl/transformatiegebiednoordpoort

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.