Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 12 juni 2017, 19:06

Inloopbijeenkomst ontwerp beleidsplan parkeren

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:46 uur

MEPPEL – Burgemeester & wethouders hebben ingestemd met het ontwerp beleidsplan parkeren, herijking 2017. Het plan ligt momenteel voor een ieder ter inzage. Op dinsdag 20 juni is er een inloopbijeenkomst over het parkeerbeleid, tussen 18.00 en 21.00 uur in het Stadhuis.

 

U kunt het plan hier inzien en eventueel vragen stellen. Er is geen vast programma, u kunt binnenlopen wanneer u het uitkomt. Uw vragen worden door de medewerkers zoveel mogelijk beantwoord tijdens de bijeenkomst. Als u formeel wilt reageren op het voorgenomen beleid, dan kan dat ook.

 

Inspraakreactie?

Als u een formele reactie kenbaar wilt maken over het beleidsplan parkeren dan kan dat tijdens de inloopbijeenkomst, maar u kunt deze ook t/m 14 juli schriftelijk indienen bij Burgemeester & wethouders, Postbus 501 7940 AM Meppel. Tevens bestaat de mogelijkheid voor een mondelinge inspraakreactie via telefoon 14 0522. Er moet nadrukkelijk te worden vermeld dat het een mondelinge inspraakreactie betreft. Er zal een verslag worden gemaakt.

 

Wat gebeurt er met uw reactie?

Uw inspraakreactie wordt samen met andere reacties gebundeld in een reactienota. In de reactienota worden u vragen beantwoord en wordt aangegeven in hoeverre uw reactie leidt tot een wijziging in het plan. U wordt hierover geïnformeerd. Het definitieve plan wordt vervolgens samen met de reactienota ter besluitvorming voorgelegd aan de gemeenteraad. Na besluitvorming door de gemeenteraad wordt gestart met de uitvoering van de plannen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.