Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 12 juni 2017, 19:02

Kom kijken hoe mooi Engelgaarde is!

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:46 uur

MEPPEL – Zaterdagmiddag 17 juni organiseert Waterschap Drents Overijsselse Delta mét anderen een publieksdag Engelgaarde.

 

De publieksdag aan de Blankensteinweg – ter hoogte van huisnummer 34 – met heel veel leuke activiteiten begint om 12.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Parkeren: volg de borden in bedrijvenpark Blankenstein.

 

Wandelen, boogschieten, varen en nog veel meer

Bezoekers, zowel jong als oud, kunnen wandelen en meedoen met allerlei buitenspelen op het middenveldje in het wandelbos west: survivalbaantje, toren bouwen, katapult schieten, fotoshoot. eXplore-groep uit Meppel verzorgt dit.

 

Bij de tent is een aantal kraampjes van onder andere de volkstuinvereniging De Lier, een imker, muskusratbestrijders, ecologen en een stroopwafelkraam.

Met een boot kunt u vanuit het wandelbos varen naar Engelgaarde en terug. Stichting Engelgaarde verzorgt in hun park rondleidingen. Daar zijn duikers, vissers, een comforttuin en de scouting is aanwezig.

 

Kinderen kunnen ook nog kleine waterdiertjes onderzoeken, die je alleen onder een microscoop kunt bekijken.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.