Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 20 juli 2017, 19:57

Maak Meppel Duurzamer

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:47 uur

MEPPEL – Welke buurt, wijk of dorp heeft het meest duurzame idee van Meppel en wil dit ook daadwerkelijk uitvoeren? Doe ook mee met de wedstrijd Maak Meppel Duurzamer en maak kans op een geldbedrag voor jullie initiatief.

 

De gemeente Meppel en N.V. Rendo dagen inwoners uit om aan de slag te gaan met energiebesparing en duurzaamheid in eigen wijk, buurt of dorp.

 

Aftrap

De wedstrijd wordt feestelijk afgetrapt op de Dag van de Duurzaamheid 10 oktober a.s. met een bijeenkomst in schouwburg Ogterop vanaf 20.00 uur.

 

Prijsuitreiking

In februari 2018 is de presentatie van de ingediende projecten en reikt een deskundige jury de prijzen aan de winnaars uit: 1e prijs € 7500,00 en 2e prijs € 2500,00.

 

Meer informatie

Deze duurzaamheidsuitdaging wordt mogelijk gemaakt door ABN Amro, gemeente Meppel, RENDO, Waterschap Drents Overijsselse Delta. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw A. van der Laan, gemeente Meppel via telefoonnummer 14 0522 of e-mail [email protected].

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.