Logo 112Meppel

Rijkswaterstaat: Acties boeren kunnen 'tot levensgevaarlijke situaties leiden'
Redactie overig 0 reactie(s) za 30 juli 2022, 16:55

Man (29) uit Zwolle opgepakt voor opruiing en brandstichting op de A28

ZWOLLE – Een 29-jarige man uit Zwolle is vrijdag 29 juli rond 18.16 uur buiten heterdaad aangehouden op de Reysigerweg in Zwolle. De man werd gezocht omdat hij verdacht wordt van betrokkenheid bij de brandstichtingen op woensdag 27 juli op de A28 ter hoogte van Rogat. De man wordt onder andere verdacht van opruiing en brandstichting.

De afgelopen dagen zijn ernstige strafbare feiten gepleegd, die tot gevaarlijke situaties hebben geleid. Hieronder valt ook deze brandstichting. Het rechercheteam dat onderzoek hiernaar doet sluit niet uit dat de komende tijd meerdere aanhoudingen zullen plaatsvinden. Samen met het Openbaar Ministerie zetten we ons maximaal in om de daders van strafbare feiten op te sporen en te vervolgen.

De politie roept hierbij burgers die tips of beeldmateriaal hebben op om dit te delen. Dat kan door te bellen met 0900 8844 of anoniem door te bellen met Misdaad Anoniem 0800 7000.

Locatie

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.