Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) ma 16 oktober 2017, 18:13

Natuurwerkdag: help je mee om het Ringpark Oosterboer op te knappen?

Laatst bijgewerkt: maandag 20 jun 2022 om 07:59 uur

MEPPEL – Op zaterdag 4 november is het Natuurwerkdag. Overal in Nederland gaan vrijwilligers aan de slag in de natuur. Ook in Meppel kun je meedoen. We gaan aan de slag in Ringpark Oosterboer. We gaan hier zagen en takken knippen, wilgen knotten, en eventueel randen steken.

 

Iedereen vanaf ongeveer 6 jaar is welkom. Kinderen moeten wel begeleid worden door een volwassene.

 

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via de website van de natuurwerkdag: www.natuurwerkdag.nl. Aanmelden is nodig omdat we dan kunnen zorgen voor genoeg gereedschappen en lunchpakketten. Iedereen die meedoet, krijgt ook nog een leuke herinnering mee naar huis.

 

Programma

De deelnemers verzamelen om 9.30 uur bij Scouting aan de Blankensteinweg. Koffie, thee en limonade staan klaar. Tussen de middag is er een lunch. Daarna werken we nog tot ongeveer 15.00 uur door. De activiteit wordt georganiseerd door de gemeente Meppel, Landschapsbeheer Drenthe en Scouting Meppel. Dus, twijfel niet en meld je aan!

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.