Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 05 september 2017, 12:22

Nieuw in Meppel: Muziek voor de allerkleinsten

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:47 uur

MEPPEL – Op vrijdag 6 oktober start er voor het eerst een cursus Muziek op schoot in Meppel speciaal voor baby’s en peuters samen met hun (groot-)ouders. Tijdens deze gezellige cursussen wordt er veel gezongen, muziek gemaakt en gedanst! De cursus duurt 6 weken en wordt gegeven door muziekdocent Greet Polman, gespecialiseerd in muziek voor jonge kinderen. De cursus vindt plaats bij Studio Heerengracht.

 

Veel (groot)ouders zingen al wel met de (klein)kinderen, maar willen hun repertoire nog wat uitbreiden. Er wordt geleerd hoe de liedjes gezongen worden en de bijbehorende spelletjes gedaan worden, hoe daarbij kleine instrumentjes gebruikt worden en de kinderen kunnen heerlijk bewegen en dansen op muziek. Het vertrekpunt is een liedje, een versje, materiaal of een thema. Al zingend wordt spelenderwijs gewerkt aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. We gebruiken instrumenten en materialen die geschikt zijn voor de leeftijd van het kind.

 

De cursus duurt 6 weken en u hoeft niet per se muzikaal te zijn, plezier met muziek is het belangrijkste! Meer informatie kunt u vinden op de website www.muziekopschoot.net of door contact op te nemen met Greet Polman: 0598-468413.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.