Logo 112Meppel

Redactie misdaad 0 reactie(s) zo 15 januari 2023, 16:23

Onderzoek steekpartij bij jeugdzorginstelling Emmen in volle gang, verdachten zijn 16 en 19

EMMEN – Bij een steekpartij in jeugdzorginstelling Yorneo in Emmen is zaterdagavond een medewerker om het leven gekomen. De 26-jarige vrouw uit Groningen overleed ter plekke aan haar verwondingen. De politie heeft twee verdachten van zestien en negentien jaar opgepakt.

Kort na de steekpartij werd de 19-jarige verdachte opgepakt. Naar de tweede verdachte werd een zoektocht gestart, daarbij werd onder meer een politiehelikopter ingezet. De 16-jarige jongen werd aan het einde van de avond aangehouden in de gemeente Meppel, zo laat de politie weten. Waar de twee verdachten vandaan komen, maakt de politie niet bekend.

112 Emmen

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Emmen lees je in onze categorie 112 Nieuws Emmen. Alle 112 alarmeringen uit Emmen kan je live volgen via 112 meldingen Emmen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.