Logo 112Meppel

Snelweg bij nacht
Redactie ongeval 0 reactie(s) do 28 juli 2022, 5:38

Ongeval op de A7 als gevolg van een afvaldumping, politie waarschuwt alert te zijn

MIDWOLDE – Donderdagmorgen rond 02:45 uur heeft er op de A7 bij Midwolde een aanrijding plaatsgevonden als gevolg van een afvaldumping op de snelweg. Het ging onder andere om autobanden. Bij het ongeval waren meerdere auto’s betrokken. Er is niemand gewond geraakt. Ook op andere plekken is afval gedumpt.

De politie onderzoekt wie verantwoordelijk is voor het dumpen van het afval. Rijkswaterstaat draagt zorg voor het vrijmaken van de snelweg. Ziet u een afvaldumping of heeft u iets gezien van het incident bij Midwolde? Meld dit dan bij de politie. Bel bij acuut gevaar 1-1-2.

Daarnaast waarschuwt de politie iedereen in het Noorden die nog de weg op moet, om alert te zijn op nieuwe acties. Er kan plotseling op elke plek afval worden gedumpt en dit kan leiden tot zeer gevaarlijke situaties. Hou daar rekening mee, pas uw rijgedrag aan en schakel de politie in.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.