Logo 112Meppel

Redactie evenement 0 reactie(s) wo 03 november 2021, 15:27

Open Bedrijvendag Meppel geannuleerd, COVID-19 maatregelen niet haalbaar

Laatst bijgewerkt: woensdag 15:27 uur
MEPPEL – Op basis van de oplopende corona- cijfers en de aangekondigde maatregelen door het kabinet is besloten de Open Bedrijvendag op zaterdag 6 november 2021 te annuleren.

Op zaterdag 6 november stond de open Bedrijvendag in de gemeente Meppel op de planning. Een dag waarin bedrijven de deuren openen om bezoekers een kijkje in het bedrijf te geven. Vanwege de ontwikkelingen rondom COVID-19 en het aantal afmeldingen van deelnemende bedrijven, heeft de gemeente echter moeten besluiten de Open bedrijvendag te annuleren. De maatregelen zijn niet voor ieder deelnemend bedrijf haalbaar. De gezondheid van bezoekers en personeel staat voorop.

Dank gaat uit naar de deelnemende bedrijven, die al vergevorderd waren met de voorbereidingen. Samen kijken we uit naar de organisatie een volgende Open bedrijvendag.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.