Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) wo 22 maart 2017, 18:16

Parkeerterrein Stadhuis/Mallegat alternatief voor bezoekers centrum

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:46 uur

MEPPEL – Uit onderzoek blijkt dat het parkeerterrein Stadhuis/Mallegat in Meppel op vrijdagavond en zaterdag beperkt gebruikt wordt door bezoekers van het centrum. Dit terwijl er op dit parkeerterrein nog meer dan genoeg ruimte is. Andere parkeerterreinen in het centrum van Meppel staan op piekmomenten bijna allemaal vol.

 

De gemeente heeft onlangs een extra verwijsbord geplaatst om het parkeerterrein Stadhuis/Mallegat beter onder de aandacht te brengen.

 

Wethouder Roelof Pieter Koning: Het parkeerterrein achter het Stadhuis biedt voor bezoekers van het centrum veel pluspunten. Met het plaatsen van een extra verwijsbord hoop ik dat het parkeerterrein makkelijker wordt gevonden én beter wordt gebruikt.

 

Geringe loopafstand naar het centrum

Het parkeerterrein Stadhuis/Mallegat is voor bezoekers van het centrum van Meppel een goed alternatief. De loopafstand tot het centrum is relatief kort. De Hoofdstraat is nog geen 300 meter lopen.

 

Voordelig parkeertarief

Ook het parkeertarief ligt lager dan op veel andere plaatsen in het centrum, op of aan de ring. De bezoeker betaalt op het parkeerterrein Stadhuis/Mallegat € 1,35 per uur en voor € 6,50 kan de bezoeker hier de hele dag staan.

 

Achteraf betalen

Op het parkeerterrein kan achteraf worden betaald. Er hoeft tijdens het bezoek aan het centrum geen rekening te worden gehouden met een aflopende parkeertijd.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.