Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) do 15 februari 2018, 5:39

Poes zit 32 uur in boom Meppel

Laatst bijgewerkt: maandag 20 jun 2022 om 07:58 uur

MEPPEL – De brandweer heeft woensdagavond met een hoogwerker een poes uit een boom aan de Hugo van Schaiklaan in Meppel gehaald.

 

De poes had al 32 uur in de top van deze boom gezeten en durfde niet meer naar beneden. Buurtbewoners konden het dier ook niet uit de boom praten. Erbarmelijk gemiauw maakte de buurt attent op de poes in deze banarde positie. De dierenambulance werd ook ingezet. Toen de brandweer de poes uit de boom had gehaald hebben medewerkers van de dierenambulance zich over de poes ontfermt omdat er geen eigenaar bekend was, hebben zij het dier dan ook meegenomen.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.