Redactie 112 0 reactie(s) di 03 januari 2017, 17:56

Politie verklaart gewond slachtoffer vuurwerk onterecht dood

Laatste update: 1 jaar geleden

MEPPEL – Een 54-jarige man uit Meppel is toch niet overleden nadat hij tijdens de jaarwisseling zwaargewond was geraakt door vuurwerk. Dat meldt de Politie Drenthe.

 

Volgens eerdere berichten in de media was de man vanochtend bezweken aan zijn verwondingen. Op grond van verkeerde informatie bevestigde de politie dat. Achteraf bleek dat het vuurwerkslachtoffer helemaal niet was overleden. ,,Er is iets misgegaan in onze interne communicatie. We betreuren dit ongelooflijk. De man is zeer kritiek, maar niet dood”, meldt een woordvoerder.

 

Ontploffend vuurwerk

De man zou tijdens oudjaarsnacht ontploffend vuurwerk in zijn gezicht hebben gekregen. Dit gebeurde op de hoek van de Rozenstraat en Violenstraat. Het slachtoffer werd daarop zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen.

 

De politie is na het ongeluk in de nieuwjaarsnacht ter plaatse geweest en zag geen aanleiding voor verder onderzoek. Daar verandert niets aan. ,,Deze meneer heeft het vuurwerk zelf aangestoken”, legde een woordvoerder uit. Het is nog onduidelijk door welk vuurwerk hij is getroffen.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons