Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) di 03 januari 2017, 17:56

Politie verklaart gewond slachtoffer vuurwerk onterecht dood

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:30 uur

MEPPEL – Een 54-jarige man uit Meppel is toch niet overleden nadat hij tijdens de jaarwisseling zwaargewond was geraakt door vuurwerk. Dat meldt de Politie Drenthe.

 

Volgens eerdere berichten in de media was de man vanochtend bezweken aan zijn verwondingen. Op grond van verkeerde informatie bevestigde de politie dat. Achteraf bleek dat het vuurwerkslachtoffer helemaal niet was overleden. ,,Er is iets misgegaan in onze interne communicatie. We betreuren dit ongelooflijk. De man is zeer kritiek, maar niet dood”, meldt een woordvoerder.

 

Ontploffend vuurwerk

De man zou tijdens oudjaarsnacht ontploffend vuurwerk in zijn gezicht hebben gekregen. Dit gebeurde op de hoek van de Rozenstraat en Violenstraat. Het slachtoffer werd daarop zwaargewond overgebracht naar een ziekenhuis in Groningen.

 

De politie is na het ongeluk in de nieuwjaarsnacht ter plaatse geweest en zag geen aanleiding voor verder onderzoek. Daar verandert niets aan. ,,Deze meneer heeft het vuurwerk zelf aangestoken”, legde een woordvoerder uit. Het is nog onduidelijk door welk vuurwerk hij is getroffen.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.