Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) do 27 juni 2019, 16:06

Schipper vaart tegen spoorbrug bij Meppel en wordt aangereden door trein

Laatst bijgewerkt: maandag 20 jun 2022 om 07:57 uur

MEPPEL – Op het Jaagpad in Meppel is donderdag 27 juni een persoon zwaargewond geraakt. De bestuurster van de boot heeft de dichte spoorbrug geramd. Daarna werd de vrouw, nadat ze uit de boot was gekomen, aangereden door een trein.

 

Meerdere ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is ter plaatse behandeld en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het treinverkeer werd korte tijd stil gelegd inmiddels rijden de treinen weer. Hoe de aanvaring en de aanrijding kon gebeuren is niet bekend.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.