Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 18 juli 2017, 19:41

Stadsbus Meppel geeft bij 5 keer reizen gratis een ijsje!

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:47 uur

MEPPEL – Afgelopen week is de zomeractie gestart van de Stadsbus Meppel in samenwerking met IJsmakers, Kruisstraat 25 in Meppel. Iedereen die vijf keer met de Stadsbus Meppel reist en de stempelkaart laat stempelen door de chauffeur, kan bij IJsmakers gratis een heerlijk ijsje ophalen.

 

Reizigers krijgen bij een rit met de Stadsbus een kaart met daarop de mogelijkheid stempels te sparen. De chauffeur geeft stempels af en stempelt de kaart tijdens iedere rit die de reizigers maken. Bij 5 stempels (volle kaart) krijgt u gratis een ijsje met twee bollen bij IJsmakers Meppel! Stadsbus Meppel en de eigenaar Ilan Nakar hopen op een grote deelname.

 

De actie is ter promotie van de Stadsbus Meppel. De gemeente wil op die wijze de reizigers een koele verrassing presenteren. De verschillende acties van vorig jaar en dit voorjaar hebben veel extra reizigers opgeleverd en geleid tot meer dan 450 reizigers per week. Het streven is om dit jaar meer dan 20.000 reizigers te vervoeren.

 

De gemeenteraad heeft onlangs unaniem besloten de Stadsbus ook de komende jaren te laten rijden in Meppel. Aanvullingen zijn geweest dat het tarief eenduidig is geworden. Iedereen boven de 12 jaar betaalt € 1,00 euro per rit. Kinderen rijden gratis mee.

 

Wethouder Roelof Pieter Koning: “Met deze ludieke actie willen we meer mensen verleiden om gebruik te maken van de Stadsbus Meppel. Als er minder gebruik wordt gemaakt van individueel taxivervoer, kunnen we de Stadsbus ook in de toekomst laten rijden.”

 

Stadsbus Meppel is regulier stads- én doelgroepenvervoer

Sinds december 2015 rijdt de Stadsbus door Meppel. Een samenwerkingsinitiatief van gemeente Meppel, Connexxion, Reestmond, Leer Werk Centrum en Welzijn Mensenwerk. De stadsbus biedt voor € 1,00 per rit een gebruiksvriendelijk gecombineerd stadsvervoer voor iedereen.

 

Meer informatie

Meer informatie zoals routekaart en dienstregeling van de Stadsbus Meppel is te vinden op www.stadsbusmeppel.nl of via (088) 3394780.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.