Redactie 112 0 reactie(s) wo 07 juni 2017, 16:46

Straatrovers Meppel op heterdaad aangehouden

Laatste update: 1 jaar geleden

MEPPEL – De politie heeft op 6 juni twee jongens op heterdaad aangehouden. Ze worden verdacht van betrokkenheid bij een straatroof met geweld. Het duo van 17 jaar beroofde ’s avonds een 20-jarige man uit Meppel op de Blankensteinweg van zijn portemonnee en mobiele telefoon. Ze gebruikten daarbij geweld. Beide verdachten komen uit Meppel.

Na zijn beroving belde de man direct de politie. Burgernet deed een melding uit met het signalement van de jongens. Het slachtoffer herkende zelf de verdachten en ging naar hen op zoek. Via social media werd de identiteit van één van hen achterhaald. Hij werd kort daarop thuis aangehouden door de politie. Inmiddels was ook de identiteit van de tweede verdachte bekend. Ook hij werd aangehouden. Beide jongens zijn meegenomen naar het bureau voor verhoor.

 

Doe altijd aangifte!
De politie doet er alles aan om straatrovers op te sporen en te arresteren. Bent u slachtoffer van straatroof? Doe dan altijd aangifte. Bent u getuige van een straatroof of ziet u iets verdachts? Bel direct het alarmnummer 112.

Deel dit artikel

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons