Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) di 04 juli 2017, 19:08

Uitreiking drie schildjes ‘Daar werken we aan’

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:47 uur

MEPPEL – Onlangs zijn drie schildjes uitgereikt aan bedrijven voor hun inspanningen in het kader van de banenafspraak. Albert Heijn centrum en Albert Heijn Oosterboer ontvingen de schildjes donderdag 29 juni uit handen van wethouder Koning. De heer Faber reikte maandag 26 juni het schildje uit aan het Onderwijsbureau Meppel.

 

De uitreiking van de schildjes is een waardering voor deze bedrijven voor hun inspanningen om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Wethouder Koning heeft bij Albert Heijn Elzinga het schildje uitgereikt aan filiaalmanager de heer Elzinga. Bij Albert Heijn Centrum ontving filiaalmanager de heer van der Ploeg het schildje uit handen van de wethouder.

 

De heer Faber, voorzitter van Werkgeversplatform Meppel-Staphorst, reikte het schildje uit aan het Onderwijsbureau, dat diensten levert aan schoolbesturen.

 

Daar werken we aan

Daar werken we aan is een initiatief van Werkbedrijf Regio Zwolle, waarin gemeenten, werkgevers- en werknemersorganisaties, UWV en onderwijsinstellingen samenwerken. Doel van deze samenwerking is om op regionaal arbeidsmarktniveau tot meer plaatsingen te komen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.