Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) za 24 december 2016, 2:51

Verkeerscontrole’s in Meppel en omgeving

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:30 uur

MEPPEL – Vrijdagavond heeft de politie verkeerscontrole’s gehouden in Meppel, op de Hoogeveenseweg, en op nog 4 plaatsen in en om Meppel.

 

Op de Hoogeveenseweg werd o.a. gelaserd. Hier werden snelheden gemeten tot 89 km per uur waar 50 is toegestaan. Bovendien was er een alcohol controle. Hierbij werden 2 personen aangehouden omdat ze teveel alcohol hadden genuttigd. Op een andere locatie werd een scooter in beslag genomen die zoveel mankementen vertoonde dat verder rijden niet kon. Overigens worden aan het eind van het jaar zo voor de kerst vaker controles gehouden, omdat er veel eindejaarsfeestjes bij bedrijven worden gehouden.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.