Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) do 09 februari 2017, 17:32

Vluchtende automobilist rijdt fietser aan

Laatst bijgewerkt: vrijdag 20 aug 2021 om 22:31 uur

MEPPEL – De politie hield woensdagmiddag 8 februari een 23-jarige autobestuurder zonder vaste woon of verblijfplaats aan.

Omdat het kenteken van de auto waarin de man reed gesignaleerd stond wilde de politie hem controleren. Op de Burgemeester Knopperslaan besloot de man bij het zien van de politie er in zijn auto vandoor te gaan. Met grote snelheid reed hij door Meppel en besloot niet aan een controle mee te werken.

 

Fietser
Op Het Vledder botste hij tijdens zijn vlucht tegen een fietser die hierna ten val kwam. Hij reed hierna wederom met grote snelheid door Meppel waar op dat moment veel winkelend publiek aanwezig was.

 

Aangehouden
Uiteindelijk moest hij op het Zuideinde voor een voor hem rijdende auto stoppen waarna hij kon worden aangehouden als verdachte van het rijden zonder rijbewijs, negeren stopteken, zware mishandeling (fietser), doorrijden na een aanrijding en het voorhanden hebben van bijna 30 gram softdrugs. De 23-jarige werd in verzekering gesteld. De politie stelt een onderzoek in.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een misdaad in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.