Logo 112Meppel

Redactie algemeen 0 reactie(s) do 15 maart 2018, 18:12

Winkelcentrum Keyserstroom dicht tijdens verbouwing

Laatst bijgewerkt: maandag 20 jun 2022 om 07:57 uur

MEPPEL – Vanaf 14 maart 2018 zal de hoofdingang van winkelcentrum Keyserstroom gesloten worden vanwege de ingrijpende verbouwing.

 

Wethouder Roelof Pieter Koning: “Het klinkt als een open deur, maar soms zit je een tijdje in de rommel voordat het weer mooi wordt. De parkeergarage Keyserstroom blijft de komende maanden wel open voor bezoekers. Ik kijk nu al uit naar het prachtige resultaat met o.a. een bioscoop, waarbij de eerste film in december zal draaien. We gaan dit jaar ook de Kruisstraat herinrichten, waardoor er straks een mooi nieuw geheel ontstaat met reuring in de binnenstad van Meppel.”

 

Toegang parkeergarage via tijdelijke trap

De parkeergarage Keyserstroom blijft in gebruik voor auto’s en de publiekstoegang voor voetgangers zal plaatsvinden via een tijdelijke trap aan de Eendrachtstraat.

 

Alternatief parkeren Stadhuis/mallegat

Bezoekers die liever niet met de trap gaan kunnen als alternatief hun auto parkeren op het parkeerterrein Stadhuis/Mallegat. De loopafstand tot het centrum is relatief kort. De Hoofdstraat is nog geen 400 meter lopen.

 

Tijdelijke routes worden aangeduid

Op en rond het pand zullen de met nodige verwijzingen de nieuwe tijdelijke routes worden aangeduid. Kruidvat en Team Kappers blijven open en zijn tijdelijk gevestigd aan de voorzijde van het winkelcentrum in de Kruisstraat. Phone House blijft op de huidige locatie gewoon open.

 

Vanaf oktober 2018 weer open

Het vernieuwde winkelcentrum zal vanaf oktober 2018 weer open zijn. In december zullen de bioscoop en de horeca hun deuren openen.

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.