Logo 112Meppel

Redactie 112 0 reactie(s) do 10 augustus 2017, 20:11

Zwaan zwemt rond met vissnoer en haak in zijn snavel

Laatst bijgewerkt: zondag 22 aug 2021 om 18:31 uur

MEPPEL – Aan de Valeriaan in Meppel heeft de brandweer jacht gemaakt op een zwaan die een vishaak in zijn bek had. Passanten hadden dit opgemerkt en brandweer gebeld. Ook werd de dierenambulance ingezet.

 

De brandweer ging met een boot te water. De zwaan liet zich niet eenvoudig vangen. Sterker nog dit lukte ook niet, maar het geluk was aan de zijde van de zwaan, want bij de achtervolging liet de haak plotseling los en was de zwaan bevrijd van z’n vistuig. De brandweer heeft toen de actie gestaakt om niet voor nog meer onrust te zorgen.

112 Meppel

Meer artikelen over de inzet van hulpdiensten bij een ongeval in Meppel lees je in onze categorie 112 Nieuws Meppel. Alle 112 alarmeringen uit Meppel kan je live volgen via 112 meldingen Meppel.

Video

Reacties

Reageren op dit artikel is niet meer mogelijk

Ook interessant

Weersverwachting Meppel

Volg ons

Volg ons

Copyright © 112Meppel
!

Ads

Advertenties worden geblokkeerd

Oeps! Onze advertenties worden geblokkeerd. Dit vinden wij jammer, want dankzij de advertenties is deze website gratis toegankelijk.

Steun ons alsjeblieft door deze Adblock-extensies of -software uit te schakelen.

Browsers als Firefox en DuckDuckGo staan soms te strikt ingesteld waardoor onze website niet goed werkt. Pas deze instelling aan of zet onze website op de whitelist.